Huidverbetering schoonheidssalon

Huidverbetering

 
Voor de huidverbeterende behandelingen heeft Beauty&Feet+
2 hoge kwaliteit merken geselecteerd


 Medik8 & SPA Salonnepro.De producten van Medik8 zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar het beste resultaat op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.
Fijne lijntjes en rimpels verminderen of verdwijnen, acné verminderd, littekens en pigmentvlekken vervagen of verdwijnen, een verslapte huid wordt steviger en een doffe teint gaat weer stralen.

Bio Ingrediënten
Groene chemie verwerking
100% zeepvrij
SLES, SLS en sulfaat vrij
Géén agressieve reinigingsmiddelen
100% parabenen vrij
FSC goedgekeurde verpakkingen
Niet getest op dieren
Om optimale huidverbetering te bereiken en sneller blijvende resultaten te verkrijgen is het belangrijk om thuis de producten van Medik8 toe te voegen aan uw dagelijkse huidverzorgingsroutine.

salon stein beauty

 

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands!
Sallonepro heeft als duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.
De producten worden door Sharon Pieters ontwikkeld. Haar achtergrond in biochemie en passie voor cosmetische ingrediënten stelt Salonnepro in staat om producten en behandelingen te ontwikkelen die samenwerken met het lichaam. Door met het lichaam samen te werken, in plaats van deze tegen te werken, worden betere resultaten verkregen. Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook de UVA/UVB zonbescherming.
Al onze producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics en phthalatenvrij.
Veel producten zijn siliconenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum. 

schoonheidsspecialiste stein limburg