Beauty&Feet+ | Schoonheidssalon |
 Medisch pedicure | 
Permanent make-up | Stein  |
Limburg

Bedrijfsboodschap

Permanent Make-up

KLIK HIER VOOR DE WEBSITE VAN PMU BY MELANIE


Permanent make-up biedt de mogelijkheid om zeer subtiel te corrigeren waardoor de schoonheid word geaccentueerd. Ook is permanent make-up zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn voor make-up, gevoelige ogen bij contactlenzen hebben of een bril dragen. In de afgelopen decennia heeft de techniek zich ontwikkeld van eenvoudige permanente make-up naar superieure micropigmentatie methodes.


Beauty&Feet+ is gecertificeerd door het GGD en werkt volgens de nieuwste richtlijnen op het gebied van hygiĆ«ne, veiligheid & nazorg. Controleer de certificering van Uw permanent make-up specialist altijd vooraf op www.veiligpmu.nl.


Bij permanent make-up wordt, door middel van een ultradunne naald, huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid aangebracht.

Om de permanent make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een vereiste.


Bij Beauty&Feet+ wordt gewerkt met Nouveau Contour en Labina, de toonaangevende merken in de wereld van permanent make-up.

Nouveau Contour is vooruitstrevend in de nieuwste technieken en staat garant voor de beste en veiligste kwaliteit van al haar producten.


Tijdens de behandelingen word gewerkt met het Intelligent High Definition micropigmentatie apparaat. 

Dit computergestuurde pigmentatie apparaat werkt tot fracties van millimeters nauwkeurig


Bij Beauty&Feet+ kunt U terecht voor ; 

(Klik voor meer informatie)